LIVE RADIO SOAAVE 2017


ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

LIVE CHAT

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ Ο ΠΑΤΣΙΑΣ

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Ο ΠΑΤΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ CLIO ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ ΛΟΓΩ ΦΘΟΡΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

   

40o Ράλλυ Θερμαϊκού – Πανηγυρική Εκκίνηση

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Πανηγυρική και επετειακή, η εκκίνηση του 40ου Ράλλυ Θερμαϊκού. Τα 27 πληρώματα είδαν την σημαία εκκίνησης δίπλα από το δημαρχείο και επέστρεψαν στο Λύκειο Αρναίας όπου βρίσκεται συγκεντρωμένη όλη η οργάνωση του αγώνα. Μετά την πανηγυρική εκκίνηση  ακολούθησε δεξίωση προς τιμή των αγωνιζομένων με εδέσματα και τοπικά προϊόντα προσφορά του Συλλόγου Εμπόρων Αρναίας. Λόγω βροχής αυτή μεταφέρθηκε από το προαύλιο του Λυκείου στο γυμναστήριο, δίνοντας την ευκαιρία στην οργάνωση να διεξάγει 5λεπτο αγώνα μπάσκετ μεταξύ οδηγών και συνοδηγών. Νικητές μετά από σκληρή μάχη αναδείχθηκαν οι οδηγοί με σκορ 5-2.

Το αγωνιστικό μέρος του 40ου Ράλλυ Θερμαϊκού θα ξεκινήσει αύριο Κυριακή 20 Μαρτίου στις 10.00 π.μ. από την Αρναία. Πρώτη ειδική διαδρομή η Παλαιόχωρα με το πρώτο αγωνιστικό να εκκινεί στις 10.23, ακολουθεί ο Ταξιάρχης με ώρα εκκίνησης 10.44 από όπου τα αγωνιστικά θα κατευθυνθούν προς Αρναία για το πρώτο Service. Οι δύο πρώτες ειδικές διαδρομές επαναλαμβάνονται η μεν Παλαιόχωρα στις 12.07 και ο δε Ταξιάρχης στις 12.28. Ακολουθεί το δεύτερο Service και μετά στις 13.51, η μεγάλη ειδική διαδρομή, Χολομώντας (η συνένωση δηλαδή των δύο).  
Να υπενθυμίσουμε ότι η προσέλευση των θεατών με αυτοκίνητο στις ειδικές διαδρομές επιτρέπεται 90 λεπτά πριν την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού και πάντα με την φορά της ειδικής.
Όσοι δεν μπορείτε να ζήσετε από κοντά τις έντονες μάχες τις αυριανής ημέρας, δεν έχετε παρά να συνδεθείτε στο www.soaave.gr και να παρακολουθήσετε τον αγώνα ζωντανά.

   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ARMAKI RALLY TEAM

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Καινούρια σελίδα!

Μία καινούρια σελίδα ανοίγει για την ARMA RALLY TEAM (ART) την αγωνιστική ομάδα της ΑΡΜΑ ΕΠΕ, επίσημου εμπόρου NISSAN με έδρα τη Λάρισα.

Την ερχόμενη Κυριακή 20/03/2011 θα συμμετάσχει για πρώτη φορά «κατά παραγγελία» σε αγώνα. Υλοποιώντας ένα παλιό της σχέδιο, παραχώρησε ένα αγωνιστικό της αυτοκίνητο με πλήρη τεχνική υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, προκειμένου να μετάσχει ο Χρήστος Σαμαράς σαν οδηγός στο επετειακό 40Ο RALLY ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ, που θα γίνει στην περιοχή της Αρναίας και του Χολομώντα στη Χαλκιδική. Πρόκειται για έναν ασφάλτινο αγώνα από τους παλαιότερους αγώνες του ελληνικού αγωνιστικού ημερολογίου και έναν από τους σημαντικότερους της Βορείου Ελλάδος, που προσμετρά και στο κύπελλο Βορείου Ελλάδος 2011.

Ο Χρήστος Σαμαράς είναι μηχανολόγος – μηχανικός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αγαπώντας το αυτοκίνητο και τους αγώνες, θέλησε να μετάσχει σε έναν απ’ αυτούς για να δει το σπορ και από μέσα.

Η ART αποφάσισε να παραχωρήσει, ένα αγωνιστικό NISSAN NOTE 1.600cc προετοιμασμένο στην κατηγορία Ν/2 και να θέσει στη διάθεση του νεαρού μηχανολόγου όλη την αγωνιστική της εμπειρία. Συνοδηγός του πρωτοεμφανιζόμενου Χρήστου Σαμαρά θα είναι ένας άλλος μηχανολόγος - μηχανικός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ο έμπειρος Νώντας «ARMAKI» Χριστοδουλόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης και manager της ARMA RALLY TEAM, Νίκος «ARMA» Χριστοδουλόπουλος, δήλωσε : «Πραγματικά καινούρια σελίδα! Έχουμε τα τελευταία χρόνια στο μυαλό μας αυτό το σχέδιο και ήρθε η ώρα να το υλοποιήσουμε. Στόχος μας δεν είναι να πάρουν οι νέοι οδηγοί ή οι άλλοι συμμετέχοντες πρωταθλήματα. Αυτά τα παίρνουμε σαν ομάδα με δικές μας επιλογές. Στόχος τώρα είναι να δώσουμε τη δυνατότητα σε νέους (και όχι μόνο) οδηγούς να απολαύσουν το σπορ, να το γνωρίσουν από μέσα μ’ ένα σωστό τρόπο και να μοιραστούμε μαζί τους την εμπειρία μας και τις αρχές μας για ευγενή άμιλλα και μαχητικότητα, ώστε αυτοί να προχωρήσουν στη συνέχεια, εφ’ όσον το θέλουν, ακόμη πιο μπροστά. Εύχομαι καλή αρχή και καλή διασκέδαση στο πλήρωμα. Οι μηχανικοί μας έχουν κάνει ότι είναι δυνατόν γι αυτό. Ελπίζω όλοι να το απολαύσουμε.

   

40o Ράλλυ Θερμαϊκού - Τεχνικός Έλεγχος

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Με τα 27 από τα 28 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή να περνούν επιτυχώς τον τεχνικό έλεγχος το 40ο Ράλλυ Θερμαϊκού μπήκε πλέον στην τελική ευθεία. Η επιλογή να συγκεντρωθεί όλη η οργάνωση του αγώνα (τεχνικός έλεγχος, service park κτλ) στο προαύλιο του Λυκείου Αρναίας αποδείχτηκε σωστή καθώς τα πληρώματα εγκατασταθήκαν από το πρωί του Σαββάτου χωρίς ανάγκη να μετακινηθούν μέχρι την Κυριακή αφού γίνει και η απονομή των Κυπέλλων.

Μοναδικό μελανό σημείο ο καιρός ο οποίος δεν έκανε τελικά την χάρη σε οργανωτές και πληρώματα. Έτσι η χρήση βρόχινων ελαστικών είναι, με τις παρούσες συνθήκες στον Χολομώντα, επιβεβλημένη.

Στη συνέχεια σειρά έχει η πανηγυρική εκκίνηση, η οποία θα γίνει όπως και πέρσι μπροστά από το δημαρχείο της Αρναίας στις 7.30 μ.μ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η προσέλευση των θεατών με αυτοκίνητο στις ειδικές διαδρομές επιτρέπεται 90 λεπτά πριν την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού και πάντα με την φορά της ειδικής.

Όσοι δεν μπορείτε να ζήσετε από κοντά τις έντονες μάχες τις αυριανής ημέρας, δεν έχετε παρά να συνδεθείτε στο www.soaave.gr και να παρακολουθήσετε τον αγώνα ζωντανά.

Περισσότερα...

   

Ράλλυ Θερμαϊκού – 40 χρόνια ιστορία

ΕκτύπωσηE-mail

ΑΓΩΝΕΣ - ΑΓΩΝΕΣ

Οι μέρες πλησιάζουν και τα βλέμματα όλων όσων ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό έχουν στραφεί στα Βόρεια του νομού Χαλκιδικής και συγκεκριμένα στον Χολομώντα. Την Κυριακή 20 Μαρτίου ξεκινάει η αγωνιστική χρονιά στην Βόρεια Ελλάδα με το επετειακό Ράλλυ Θερμαϊκού να κλείνει τα 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα δρώμενα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.  Τον αγώνα θυμόμαστε από το 1969 έως και το 2004 να προσμετρά στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ραλλύ  και ανοίγει πολλές φορές την αυλαία του Πρωταθλήματος. Τον θυμόμαστε σε ασφάλτινες αλλά και σε χωμάτινες επιφάνειες, με 20 συμμετοχές αλλά και με 82. Φέτος, παρά τις συγκυρίες,  τα πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή είναι 28 μεν πολύ ενδιαφέροντα δε.

Περισσότερα...

   

Ράλλυ Ακρόπολις: Η νέα ταυτότητα

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, έναν υπερσύγχρονο χώρο όπου ήδη φιλοξενούνται περισσότερα από 100 αυτοκίνητα παραγωγής μεταξύ 1895 και 1980, δόθηκε νωρίτερα μία ακόμα προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για το Ράλλυ Ακρόπολις.

 

Περισσότερα...

   

Σελίδα 123 από 124

<< Έναρξη < Προηγούμενο 121 122 123 124 Επόμενο > Τέλος >>