LIVE RADIO SOAAVE 2017


ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

LIVE CHAT

1η Ανάβαση Φλώρινας – Τα δοκιμαστικά

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία διεξήχθησαν τα δοκιμαστικά αν και λόγω χρόνου μπόρεσαν να πραγματοποιηθούν μόνο οι δύο από τις τρεις προγραμματισμένες διελεύσεις.

Να θυμίσουμε πως η ειδική διαδρομή είναι μέρος του δρόμου που οδηγεί από την Φλώρινα στο χιονοδρομικό κέντρο της Βίγλας και κατ’ επέκταση στις Πρέσπες. Η αυξημένη κίνηση ανάγκασε την οργάνωση σε συνεργασία με την τροχαία Φλώρινας να διακόψει την διαδικασία των δοκιμαστικών ανάμεσα στην πρώτη και την δεύτερη διέλευση ώστε να περάσουν τα τουριστικά λεωφορεία και οι επισκέπτες.

Περισσότερα...

   

1η Ανάβαση Φλώρινας – Τάσος Χατζηχρήστου

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Είναι χαμογελαστός, συνεπής, ενημερωμένος και χωρίς εμφανής ιδεοληψίες. Το περιοδικό 4Τροχοί και το 30ο Ράλι Ακρόπολις ήταν εν κατακλείδι οι λόγοι που έκαναν τον συμβολαιογράφο στο επάγγελμα και κάτοικο Φλώρινας Τάσο Χατζηχρήστου να αγαπήσει το αυτοκίνητο και κατ’ επέκταση τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Περισσότερα...

   

Αναγνωστάκης Racing Service

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η αγωνιστική ομάδα Αναγνωστάκης Racing Service θα συμμετάσχει στην πρώτη ανάβαση Φλώρινας, που θα λάβει χώρα το Σάββατο και την Κυριακή 08-09/06 και έχει προσελκύσει ήδη τους αγωνιζόμενους , αφού οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 50.

Το αγωνιστικό αυτοκίνητο της ομάδας Suzuki Swift Sport 1.6 με τα χρώματα της LUKOIL MECH GROUP είναι καθόλα προετοιμασμένο για τον αγώνα και ο οδηγός του, Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης, απολύτως έτοιμος να δοκιμάσει για άλλη μια φορά τις βελτιώσεις και την εξέλιξη του αυτοκινήτου. Η δίψα για ταχύτητα δεν σταματά ποτέ. Θα μας βρείτε στην ειδική διαδρομή της  1ης Ανάβασης Φλώρινας . Περιμένουμε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

   

1η Ανάβαση Φλώρινας – Οι συμμετοχές

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αναρτήθηκε ο πίνακας των αθλητών που θα συμμετάσχουν στην 1η Ανάβαση Φλώρινας και ο αριθμός αυτών επιβεβαιώνει την στήριξη του θεσμού όταν οι αγώνες έχουν ως επίκεντρο τον αθλητή.

Περισσότερα...

   

1η Ανάβαση Φλώρινας – Ο τόπος

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Φλώρινα βρίσκεται στην επάνω αριστερά γωνία του χάρτη της Ελλάδας βουτηγμένη σε έναν τόπο ευλογημένο,  έναν τόπο όπου η φύση οργιάζει από την πόλη προς το χιονοδρομικό κέντρο Βίγλα – Πισοδέρι μέχρι τις Λίμνες των Πρεσπών. Την πόλη ομορφαίνει ο  ποταμός Σακουλέβας ο οποίος συνοδευόμενος από τα διαφόρων χρωμάτων νεοκλασικά κτήρια, τις καφετέριες και τα εστιατόρια γίνετε η ψυχή της Φλώρινας.

Περισσότερα...

   

1η Ανάβαση Φλώρινας – Η Βαθμολογία

ΕκτύπωσηE-mail

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Όπως είναι λογικό, μετά από μόλις δύο αγώνες το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος δεν έχει ξεδιπλώσει ακόμα βαθμολογικά την δυναμική του. Έτσι η βαθμολογία πριν από την Ανάβαση Φλώρινας διαμορφώνεται  ως εξής:

Στην κλάση έως 1400 κ. εκ. προηγείται ο Μπαξεβανάκης Αντώνης από τον ΟΦΑΔ με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Στην κλάση 1401-1600 κ. εκ. ισοβαθμούν οι Καρλιώτης Κωνσταντίνος από τον ΣΜΑΚ με νίκη στην Ανάβαση Λιβαδίου και ο Κουτσοδήμος Κωνσταντίνος από την ΛΑΜΚΕ με νίκη στην Ανάβαση Βλάστης.

Στην κλάση έως 2000 κ. εκ. επικρατεί με δύο στις δύο νίκες ο Παρασκευαϊδης Γιώργος από την ΑΛΠ.

Στην κλάση Formula Saloon FSA οι Στραβοκώστας Νικόλαος από την ΛΑΜΚΕ με νίκη στην Ανάβαση Βλάστης και ο Αντωνιάδης Νικόλαος από την ΑΣΠΙΣ με νίκη στην Ανάβαση Λιβαδίου μοιράζονται την πρώτη θέση ενώ στην κλάση Formula Saloon FST προηγείται o Λαζαρίδης Κωνσταντίνος από τον ΟΦΑΔ.

Στις παροχές που  αφορούν στους συμμετέχοντες στην 1η Ανάβαση Φλώρινας πέρα από τις δύο διανυκτερεύσεις και τα δύο γεύματα (7 και 8 Ιουνίου) η οργάνωση προσφέρει δωρεάν μεταφορά των αγωνιστικών από τις πόλεις Βόλος- Λάρισα-Ελασσόνα, Δράμα-Σέρρες-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη- Γιαννιτσά-Βέροια.

Για πληροφορίες που αφορούν στις αυτοκινητάμαξες μπορείτε να καλείται τον κ. Χαράλαμπο Κόκκαλη στο τηλέφωνο 6940275601

Υπενθυμίζουμε πως για λόγους ασφάλειας η ειδική διαδρομή θα «κλείσει» για την κυκλοφορία στις 9.30 π.μ. τόσο το Σάββατο 08.06. στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά όσο και την Κυριακή 09.06. την ημέρα του αγώνα.

Η 1η Ανάβαση Φλώρινας, ο τρίτος αγώνας του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος θα φέρει τους πρωταγωνιστές πιο κοντά βαθμολογικά δίνοντας στους αθλητές ένα επιπλέον κίνητρο συμμετοχής στον επόμενο αγώνα του Κυπέλλου που είναι η Ανάβαση Νιγρίτας στις 01.09.

Η Οργανωτική Επιτροπή εύχεται καλή επιτυχία και ασφαλή περάσματα σε όσους αθλητές δηλώσουν συμμετοχή.

 

Γραφείο Τύπου

1η Ανάβαση Φλώρινας

   

Σελίδα 5 από 124

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>